EVELIN

8 in 1 TOTAL ACTION

Mislim da ste svi već čuli za ovaj "lak", oni koji nisu evo da vas malo upoznam sa mojim must have proizvodom kada je u pitanju njega noktiju.
Za početak malo o mojim noktima, imam prirodno jake nokte, koji brzo rastu, ali tu i tamo se dogodi da mi pukne sa strane ili se počne listati.
Nikad ih ne turpijam jer se sva naježim od toga, dlake mi skoče kao da me struja opalila, jedino što mi je potrebno za njih je grickalica.
Sad ćete reći ok o čemu ona tu piše kad nema nikakav problem :)
Jedino što su mi vrhovi nekako prozirni i nejednobojni pa izgleda kao da mi je prljavo ispod nokta ehheh, budete vidjeli dolje u slikama :)

Ovdje se radi o terapi laku za intenzivnu njegu noktiju, dolazi u staklenoj bočici kao i lak, 12 ml proizvoda kojeg morate potrošiti unutar 12 mj. Dostupan je u većini drogerija/trgovina po cijeni od 21-22 kn.
Lak miriši kao i svaki drugi, bijelo-mutne boje je, boja leda ali onoga baš zamrznutoga heheh (koji opis) ;)

Za mene je ovo stvarno malo čudo u bočici, spas je za krhke i lomljive nokte, nokti postaju tvrđi i sjajniji, ubrzava rast noktiju, idealno kao baza za lak.

Kod sebe sam primijetila da su mi nokti još više otporniji na pucanje, ako lak ne koristim recimo dva tjedna nokti mi odmah počnu sa strane pucati i listati se. Lak u boji puno duže traje uz ovu bazu i do tjedan dana, iako su mi ruke stalno u vodi. Nekada samostalno nosim samo bazu, jer daje neku vrstu dijamantnog sjaja noktima.

Nije namijenjen osobama koje su skinuli akril nokte pa žele svoje prirodne nokte regenerirati, bolje pričekati nekih 2,3 tjedna prije upotrebe 8u1 laka.

Proizvođač preporučuje ovaj način primjene :
Nanijeti jedan tanki sloj svaki dan, nakon 4 dana primjene, odstraniti lak i ponoviti postupak. Koristiti 4-6 tjedana. 

Nadam se da sam vam malo pomogla, ako se dvoumite u vezi kupnje ovoga laka, da li ste ga vi probali i koja su vaša iskustva s njime?

Evo moji nokti bez laka i sa lakom (vidite kako im daje sjaj)



Još slika







 :)

Primjedbe

  1. Slazem se potpuno sa svim sto si napisala, lak je odlican, moje nokte je oporavio potpuno i kupujem ga redovno :D :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam probala navedeni lak, ali sam pročitala stvarno divne recenzije na konto tog proizvoda :). Lijepo što stvarno djeluje, da nisu samo isprazna slova na pakiranju ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam ga zapazila još dok nisam pratila niti jedan blog, i poslije vidjela da je većina oduševljena kao i ja :)

      Izbriši
  3. Meni je od ovogoa mnogo bolji Eveline maximum nails growth, osim što radi apsolutno isto što i ovaj na očigled mi nokti od njega brže rastu a i vidljivo su zdraviji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. taj još nisam probala, a mislim da neću ovaj uskoro zamijeniti, jer mi odgovara u svakom pogledu :)

      Izbriši

Objavi komentar

Svaka kritika i primjedba je dobro došla, dok god ne sadrži uvredljiv sadržaj
Hvala na posjeti i kometaru
Vaša chilly fashion

Popularni postovi s ovog bloga

DELIA COSMETICS