EMPTY ....

Za početak svima vama SRETNA NOVA 2017 GODINA da vam se ispuni bar polovina od onoga što očekujete, puno ljubavi, zdravlja i smijeha.

Kako je početak godine tako sam odlučila i da prvi post bude Empty da se riješim svega onoga što vučem iz prošle godine.





sin mi je dok je bio manji imao dermatitis i tada smo koristili cijelu liniju iz A-Derme Exomega koja je činila čuda za njegovu kožu, kako se sad sve povuklo tako smo prestali sa korištenjem, ali cijela linija je nama bila odlična, ovo je šampon u pjeni, Mustela šampon za tjemenicu sam kupila kad se rodio jer ju je imao i ovo je po meni živi užas, pola bočice sam možda potrošila, na kraju smo sve riješili sa običnim baby uljem. Nivea soft odlična, lagana krema, mi je koristimo ta tijelo, lice, brzo se upija i lijepo miriše, nije standardan nivea miris.


Bioderma cicabio nam je bila spas za lice, jer mu se jako ljuštilo i svrbilo ga, moja preporuka također, savršena je od rođenja, pa do starosti :)
Mixa baby je suprug koristio za lice, brzo se upija, smanjuje crvenilo, također odlična krema.


Neutrogena krema za ruke je odlična, brzo se upija, ruke budu mekane poput svile i što je meni bitno dugo se osjeća da su ruke zaštićene. Avon mini krema za ruke nije mi se nikako svidjela, previše je silikona za mene, imam osjećaj kao da sam ruke umočila u vazelin. Avon xxl krema za stopala, samo ću reći ODLIČNA.


O Cellodermu sam već pisala, ali su promijenili pakiranje ovdje 
Avon gel krema, mi je bila odlična za jutro, lagana, brzo se upija i savršena kao podloga za make up.


Još jedna Aderma ovog puta to je losion ta tijelo, naravno odličan brzo se upija i potrebna je jako mala količina, Avon baby krema sa cinkom, odlična za crvenilo guze, jako je gusta i veličina graška je dosta za cijelu guzu. Biobaza baby također odlična krema, ona je više za svaki dan i nije se niti jednom dogodilo da guza pocrveni ako sam koristila nju.


Cijela linija Johnsonsa mi je predivna, ali najviše mi se sviđa ljubičasto pakiranje, miris je savršen, ja sam koristila gel za tuširanje, a malac kupke :)


O Avon pjenama sam već pisala ovdje 
Fa gel od kokosa nije ništa posebno, nekako sam razočarana puno sam očekivala od njega.


O maski sam  pisala već tu , također i o spreju ovdje.


Pasta za izbjeljivanje zuba White shock koja na vrhu ima plavo svijetlo, za mene nije ništa posebno, toliko su hvalili tu pastu, a ona je po meni kao i svaka jeftinija u tu svrhu samo su bez svijetla. Posvijetli zube dok se koristi, ali kao i svaka čim se prestane koristiti sve se vrati kako je i bilo. Garnier 2u1 sredstvo za skidanje vodootpornog make upa, moram baciti jer je davno istekao rok, a ja baš ne koristim vodootpornu šminku, koliko sam ga probala savršeno skida u jednom potezu, ali sad se pitam što sam bila toliko blesava i nisam ga koristila i za skidanje obične šminke ☺☺☺


Neutrogena losion za tijelo je spas za moju suhu kožu, brzo se upija i ostavlja lagani miris, i što je meni bitno odmah se mogu obući, a ne letati po kući i čekati da se to sve upije. Muž je vjeran Avon rollonovima, a tu je i rexona dezić.


Balea serum za tijelo, sam koristila preko ljeta, jer njeguje kožu, ostavlja lagani biserni trag, a miris je savršen, Axe klasika za svakog muškarca heheh.


O zelenom Loreal šamponu sam puno toga čula da je odličan za masnu kosu, kad ono kod mene koma, kosa sutra dan masna, tako da si nikako nismo kliknuli. Avon šampon protiv peruti koristi dragi, dok je šampon od kruške i vanilije pravo otkriće, odličan je za svakodnevno pranje, i kosa se ne masti ni nakon tri dana.


O Avon gelovima možete pročitati ovdje , dok o pjenama gore na linku. SauBar pjena za kupanje divno miriši, ali se jedva pjeni.


Lerbolario gelovi za tuširanje su pravo otkriće za mene, o mirisu neću ni pričati koliko je jak i postojan, a uz to i super je za moju suhu kožu.


Mala od lavande pasti za zube sam pisala tu,
Listerine white nije ni do koljena onoj zelenoj varijanti, Avene miceralna je blaga i više mi je kao tonik, nego nešto sa čime bi šminku skidala. 


Već sam pisala o nekim balzamima ovdje


Essence maskara za obrve mi je odlična, a jeftina, ovu olovku za oči i obrve sam jako malo koristila, tako da je bacam jer je uopće ne koristim već jako dugo. o Loreal maskari sam pisala ovdje. Maybelline maskara mi je bila odlična, ali mi se nekako jako brzo osušila.


Loreal hippie maskara mi nikako nije sjela, sto mi je četkica ogromna, tu su mi trepavice bile sve sljepljene. Avonova je za svakodnevno korištenje i daje umjereni look trepavicama, Misslyn mi je bila omiljena, super mi je izvukla i uvinukla trepavice, ali se isto jako brzo osušila. Essence puder koji savršeno matira, držao mi je lice pod kontrolom preko 6 sati.


Kao što vidite olovke nisu potrošene, jednostavno ih bacam jer ih imam neke čak i 3 i više godina, tu su olovke za oči,usta, obrve.


I za kraj Yankee candle koja miriši savršeno, u zadnje vrijeme ne koristim nešto svijeće, prešla sam na mirisne voskove.


Eto to bi bilo sve što se ispraznilo, kao što možete vidjeti puno se krema i maskara potrošilo ☺☺☺

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

DELIA COSMETICS