Empty #2




Pozdrav dragi moji,
Evo nas u još jednom "praznom postu"
Zanimljivo je to kako u nekih mjesec i pol se uspije toliko proizvoda potrošiti, prije kad sam bacala u smeće odmah kad nešto potrošim, nisam ni slutila da zapravo toliko brzo praznim bočice :)
Iznimka su neki toneri, parfemi, naravno to se ne potroši u 2 mjeseca :)

Pa krenimo sa prvim proizvodima koji su dotaknuli dno
Gelovi za tuširanje kod mene nestaju brzinom munje, i ne mogu koristiti dva ista za redom, jednostavno mi iziritira kožu. 
Avon sensen jako lijepo mirišu, ali isušuju mi jako kožu i ako koristim samo njega znaju mi izbiti prištići po leđima, tako da se s njim mogu tuširati svaki treći dan, bez nekih posljedica po kožu. Ovaj Daggling je iz Božićne kolekcije i miriši na Božić, 250 ml je bilo 11 kn (popust)
Yves Rocher pamuk najsavršeniji gel za tuširanje, baš poput pamuka na koži, 200 ml plaćen 15 kn.
Le Petit Marseillais sa ekstraktom cvijeta naranče nije ništa posebno, vanilija mi je draža njihova 2x250 ml, 18 kn


Balea losion za ruke od ananasa mi uvijek stoji jedan na umivaoniku, a drugi u dnevnom boravku. Osvježi ruke trenutno, brzo se upije, ali ne traje dugo na rukama. Odličan mi je jer su mi ruke vječito suhe i jedan pamp je dovoljan da se osjećaju "lakše" 300ml bio je 12kn
Avon tekući sapun refreshing Lagoon 250 ml, 15kn, ima "morski" miris i što mi je najvažnije ruke mi poslije njega nisu zategnute i suhe.


Nivea sensitive & pure mi je jedan od dražih dezića, miriši puderasto i dobro obavlja svoju ulogu protiv neugodnih mirisa.
Avon šampon almond % avocado. Obnavlja prirodan sjaj kose i osigurava potrebnu hidrataciju. Neznam kako bi opisala miris šampona, osim da me podsjeća na svježe opranu kosu :) Nije mi zamastio vlasište i kosa je nakon 3 dana i dalje mirišala.


Garnier micelarna voda za čišćenje mi je efikasno i jeftino riješenje. Ovo mi je već druga bočica, šminku skida bez problema, blaga je prema koži lica i što je najvažnije da me ne peče za oči. Prije sam koristila zelenu Biodermu, ali otkad je ova izašla, koristim samo nju.
Neutrogena pink grapefruit mi je među omiljenim umivalicama za lice, uklanja sve ostatke šminke, mitesere i nježna je prema koži lica. Poslije umivanja s njom koža izgleda svježije, čišće i miriši po citrusu.
Avon anew vitale noćna gel krema, mislim da je namjenjena koži od 25+. Koristila sam je ujutro i navečer, nisam primjetila neke bitne pomake s njom, osim da jako lijepo miriši. Proslijedila sam je mužu, jer mu je trebala neka noćna, pa da ne propadne ova :) Njemu je pomogla protiv prištića poslije brijanja, nakon balzama poslije brijanja, nanosio je nju prije spavanja.


Kako se počelo ložiti u kući, tako su moje usne postale jako suhe, i moram svakih 15 minuta ih mazati inače popucaju i počnu peći, tako ovoga puta je došlo do dna Balea mandeltraum za koje svi kažu da smrdi po ljepilu, ali meni nekako čak i miriši (u školi sam voljela ono bijelo ljepilo u posudici mirišati :)) lijepo zaštiti usne, Labello breskva, lijep miris breskve, ako ga namažem npr u 2 sloja usne će me početi peći, njega sam prije spavanja koristila. Maybelline Hydrate, ugodan na usnama, pruža hidrataciju. Oriflame cherry balzam za zaštitu. Uvijek mi jedan stoji u torbi, ako trebam usne namazati ili čak ako su mi ruke suhe. Odlična stvar, univerzalni balzam za sve.


Essence all about matt puder, super stvar za moje lice, suzbija izbijanje masnoće i drži puder na mjestu. Uveliko mi je pomogao, samo zamjerka što mi posvijetli ten i ako ga se nanese više, ostaje onaj brašnjavi trag na licu.
Avon Drama maskara, jedna od mojih omiljenih iz Avona. Daje pun izgled trepavicama, ne trusi se, samo što se jako teško skida.
Essence tuš koji na jednoj strani ima thin kist, a sa druge thick, odnosno deblji i tanji. Jedina zamjerka je što se jako brzo osuši, odnosno vrhovi pobijele
Eveline 8u1 najsavršeniji lak za nokte, koristim ga samostalno ili kao bazu. Lak stoji s njim i po tjedan. Cijena 21 kn, 12ml. Nokti postaju jako čvrsti, nema listanja niti pucanja nokta.


I za kraj nešto mirišljavo. Mislim da ne postoji osoba koja ne voli parfeme :) 
Meni su najdraži Bvlgari, ovaj put je potrošen Rose Essentielle 50 ml. Miris je cvijetni i dosta jak. Nisam dobra u opisivanju parfema, samo govorim na šta mene vuče :) 
Kad potrošim parfem uvijek ostavim malo u bočici jer skupljam prazne boce parfema, znam uvrnuto i više neznam di bi s njima, jer u potkrovlju imam dvije pune kutije praznih parfema :)
Magnolija eterično ulje, jedna od nekih 15-tak bočica ulja što imam, volim ga pokapati po svijeći koja nema mirisa ili staviti u bočicu sa vodom i špricati po kući.


Toliko od mene u ovom postu, da li ste vi probali koji od ovih proizvoda i kako ste zadovoljni s njima,koji je vaš najdraži parfem ?

Primjedbe

  1. Obožavam neutrogena umivalicu i taj dezodorans. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) dezić je stavrno super,a o mirisu da i ne pričam

      Izbriši

Objavi komentar

Svaka kritika i primjedba je dobro došla, dok god ne sadrži uvredljiv sadržaj
Hvala na posjeti i kometaru
Vaša chilly fashion

Popularni postovi s ovog bloga

DELIA COSMETICS