Kako poboljšati kožu lica



Dermaroller

Kako je vani užasno hladno, vrijeme je za jedan post koji će poboljšati strukturu kože lica. Riječ je o Dermarolleru


Ako niste čuli za to riječ je o plastičnoj spravi koja ima gumeni-silikonski kotač na kojem je smješteno oko 200  iglica. Veličina iglica varira o stanju kože do problema na koži. Ja imam dva od različitih proizvođača, jedan na sebi ima iglice od 1.5 mm, a drugi 2.0 mm. Igle dolaze u rasponu od 0.2 mm - 2.o mm.

Male igle služe za lagane probleme na koži kao što su lagane bore, a velike su za strije i dublja oštećenja na koži.


Preporučljivo ga je koristiti 2,3 puta tjedno i to pet pokreta vodoravno i pet okomito, na svakom obrazu, čelu. Ja ga ne koristim na nosu, nemam pojma zašto :) Lagano se pritisne, jer kod jačeg pritiska može doći do krvarenja jer ipak govorimo o stotinama malih iglica na licu. Prije korištenja lice obavezno mora biti čisto i ne smije se ništa od prištića stiskati, ili ako se ima ranice onda treba čekati da zarastu. Nakon korištenja lice bude lagano crveno, kao da ste malo izgorili na suncu, i poželjno je lice poslije namazati sa kremom. Aparat čistim tako da na vatu stavim alkohol što većeg postotka i kotrljam roller po vati. Koristim ga prije spavanja jer koža može "odmoriti" se tokom noći od svega.


Dermaroller pospiješuje, liječi: akne, strije, bore, ožiljke, celulit, kreme bolje ulaze u kožu i daju veću kvalitetu. Razlika između rollera i pilinga, mikrodermoabrazije je u tome, što on ne skida površinski sloj kože, nego on djeluje na samoizlječenje kože. Prirodno luči kolagen iz kože.


Ne uništava tkivo, niti ostavlja neke traume na licu.
Rezultati su vidljivi opet od stanja na koži i samoj koži. 
Prištići se manje javljaju, koža je zdravija, glađa. Moje rupice na licu su dosta izravnate, ali nisu uklonjene 100 % jer sam baš imala duboke. Možda da ga koristim češće rezultati bi bili bolji, ali ovako koristim ga jednom mjesečno i rezultati se vide.

Osjećaj na licu je kao da vas prolaze trnci, i zavisi kako podnosite " bol". Moj muž to zove sprava za mučenje jer njega jako boli, pogotovo na čelu i ne može izdržati niti 5 minuta kotrljanja po licu. Ako će netko reći da se ništa ne osjeti to bi bila laž, jer ipak govorimo o iglama. Više se osjeti nelagoda, ali ako ste opušteni kao i ja onda će vam više biti kao neka čudna masaža lica :)

Sve u svemu ja sam jako zadovoljna sa aparatom i koristiti ču ga i dalje, možda i nabavim koji novi, jer ovi moji su stari oko 6 godina i mislim koliko god ga ja održavala, dezinficirala da nije preporučljivo jako dugo godina imati jedan aparat. 

Mislim da je cijena jednog bila 250 kn, a drugoga oko 350kn. Kupljeni su preko neke prodaje na tv-u, i mislim da se više ovi ne mogu kupiti jer su davno bili u prodaji. Ali ima drugih vrsta i od drugih proizvođača, a cijene su od nekih 300 kn pa nadalje. 

slike:




Da li ste vi probali koji Dermaroller i kako ste zadovoljni s njime.

p.s. ova vata šta viri iz jednoga nisam mogla nikako maknuti, ostala sam bez jastučića, a obična vata se kida i hvata za iglice dok čistim :)

Primjedbe

  1. Imam ga doma, ali ga ne koristim :D Ja ga zovem sprava za mučenje :D

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Svaka kritika i primjedba je dobro došla, dok god ne sadrži uvredljiv sadržaj
Hvala na posjeti i kometaru
Vaša chilly fashion

Popularni postovi s ovog bloga

DELIA COSMETICS