GIVEAWEY...

Pozdrav dragi moji,

Došlo je vrijeme za moj prvi Giveawey ;)

Kako je ove godine blog napunio svoj prvi veliki rođendan, ja proslavila okrugli rođendan i postala po prvi put mama, mislim da je vrijeme da tu svoju sreću podijelim i sa vama.




Za početak , paketić ću slati Tiskom, jer mi je tako najlakše, darivanje je otvoreno samo za Hrvatsku, i traaje od 23.11-15.12.2015.

Sve što trebate napraviti je

  • Lajkati moju FB stranicu https://www.facebook.com/chillyfashion
  • Podijeliti post pod opcijom javno, na vašem zidu
  • U komentar ispod posta napisati što vam se sviđa-ne sviđa na mom blogu.

Dobitnike biram nasumično i bit će obaviješteni putem komentara !!

Evo što vas čeka u paketiću
  • crvena svijeća
  • Oriflame krema za tijelo- Silk
  • Catrice- illuminating blush- 020 coral me maybe
  • narukvica
  • Avon super full maskara- black
  • Biobaza after sun jogurt 30 ml
  • Avon krema za ruke
  • Avon vodica za tijelo- orange blossom
  • Naljepnice za tipkovnicu




Sretno svima :)))


Sretna dobitnica je JELENA KOVAČEVIĆ, molim da mi se na meil javi sa svojim podacima i od tiska :)

Primjedbe

  1. Hello chilly,
    Meni se gotovo sve na blogu sviđa,a najradije čitam tvoje rezenzije jer mislim da iskreno napišeš ono što stvarno misliš o određenom proizvodu. I postovi o lakovima su mi interesantni.

    OdgovoriIzbriši
  2. Pohvale za blog, jako mi se sviđa. Nedavno sam ga otkrila, moram to priznati.
    Blog je simpatičan, iskren i svjež, osjeti se i vidi uloženi trud i energija, recenzije su lijepo napisane, detaljne, popraćene lijepim slikama i to je ono što mi se sviđa.
    Veselim se budućim druženjima!
    FB: Rajka Kovačević

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni se najviše sviđaju na blogu tvoje recenzije jer mislim da ulažeš jako puno truda što se primijeti i na puno slika u tvojim postovima. I super je što ponekad objavljuješ npr. recepte (neke sam i sama probala napraviti iako nemam neki talent za kuhinju).Zasad nemam nekih kritika u vezi bloga, blog je pregledan, postovi su jasno i objektivno napisani,sve u svemu, top! Samo tako nastavi i dalje :-):-) I već se sada radujem tvojim budućim postovima!
    FB: Wanna Bee

    OdgovoriIzbriši
  4. Volim tvoj trud i iskrenost, drago mi je zbog nekozmetičkih tema (isprobala sam tvoju brownie tortu) i voljela bih opet čitati/gledati 'mjesec u slikama'. Inače te pratim na Bloglovinu pod imenom Jedna Jasna, a sad i na FB-u.

    OdgovoriIzbriši
  5. Pozdrav! Želim ti sretne sve rođendane kojih se nakupilo u zadnje vrijeme! :) Blog mi se sviđa jer je zaista pregledan i jer obuhvaća recenzije i preparativne i dekorativne kozmetike, a ja naravno volim i jednu i drugu. :D Osim toga, super su mi i nekozmetički postovi poput recepata jer mislim da se svi mi ponekad čak trebamo malo i odmoriti od kozmetike. Pusa i samo naprijed! :*

    OdgovoriIzbriši
  6. Nova sam na tvom blogu, pa je malo potrajalo dok nisam istražila blog... :) Ukratko, super mi je što su teme raznovrsne jer su blogovi većinom tematski - ili je samo kozmetika ili samo moda ili samo kuhanje... a kod tebe se nikad ne zna što će biti idući post i to je baš osvježavajuće.
    Kritika za sada nemam, jedino bih ja možda kontakt podatke stavila desno na stranicu - sijede sam dobila dok nisam skužila gdje to nađem kod tebe! :) :)
    Pozdrav za sada! :)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Svaka kritika i primjedba je dobro došla, dok god ne sadrži uvredljiv sadržaj
Hvala na posjeti i kometaru
Vaša chilly fashion

Popularni postovi s ovog bloga

DELIA COSMETICS