Loreal..maskara

Hello,
Ovako, danas donosim recenziju jedne maskare, za koju ne mogu reći da li je volim ili ne volim.
Stvar je u tome što ima i nedostataka i kvaliteta, pa krenimo sa bilješkama :)


Riječ je o Loreal mega volume-miss manga maskari. 
Kao prvo riječ je o crnoj maskari, sa četkicom koja ima na vrhu uže dlačice a kako ide prema kraju dlačice "rastu".Sama četkica mi je odlična, savitljiva i dohvati i najsitniju trepavicu.
Trepavice jako naglasi, daje im izvrsnu crnu boju.Sad ono što me odbija kod ove maskare su "šljive ispod očiju"
Užasno se preslikava trepavica na podočnjak i to odmah nakon sat, dva.
Ne bi imala ništa protiv da se preslika nakon npr 8 sati, ali ovo je jako loše.Sad ili je problem u maskari ili u mojim dugačkim doljnjim trepavicama, ali kako bilo maskaru neću više kupiti.Šteta jer maskara je fantastična, oči budu ogromne, ma san svake djevojke sa malim trepavicama.

Sva sreća pa sam je kupila na popustu, inače cijena za 8,5 ml je oko 70 kuna.Da li ste vi probali ovu maskaru i kakva je kod vas na očima??


Primjedbe

 1. Pa ja ju imam,prezadovoljna sam i među prvima na listi mi je...imam po prirodi velike trepavice,sa maskarom još veće ali taj problem preslikavanja na podočnjake nikad nisam imala...Kažem mn je supp..

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hm ne znam u čemu je kod mene problem, jer maskara mi je odlična, mislila sam da je puder kriv, ali sam probala i bez njega i opet isto :(

   Izbriši
 2. Imala sam je jednom i nikako se nismo slagale..trepavice su pune grudica, sljepljene, jednostavno nije išlo..no srećom Loreal ima čitav niz drugih odličnih maskara :D

  OdgovoriIzbriši
 3. probaj malo baby pudera prvo na trepavice stavit i preko toga maskaru, meni se tako fino svaka maskara sasuši i ne preslikava se , a posle se i lakše skine :)

  OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Svaka kritika i primjedba je dobro došla, dok god ne sadrži uvredljiv sadržaj
Hvala na posjeti i kometaru
Vaša chilly fashion

Popularni postovi s ovog bloga

DELIA COSMETICS

Balea drops

Favoriti summer 2018