EMPTY

Bok, bok !
Stiže još jedna u nizu tura sa potrošenim proizvodima.
Kako je kozmetiku jako teško za potrošiti, ja sam uspjela nešto i isprazniti.
Kao i obično, maramice, vatu i takve ambalaže ne skupljam jer se to troši kod mene u abnormalnim količinama.




Pa krenimo na redu su suprugovi proizvodi :)



Bebolino je isto tako trošio :)



Još








Kao što možete primijetiti proizvodi su već viđeni iz prijašnjih empty-a tako da nemam šta više za reći, a o Rexoni sam pisala ovdje isto tako i o Garnieru ovdje


Po novome o potrošenim i new in proizvodima neću puno pisati nego samo slike staviti, za više riječi tu su recenzije, koje su mi se nagomilale pa ih uskoro očekujte :)

Primjedbe

  1. Iskreno meni nije jasno čemu stavljat onda post ako ne ne napišeš da li bi proizvod kupila ponovo... radi li ono što tvrdi...bilo kakvu info... Napisat rečenicu o svakom proizvodu ne bi trebao bit problem ako već pričamo o blogu. Svaki post treba imat neki cilj ovaj ga je potpuno izgubio jer sumnjam da ikoga zanima samo slika nečijeg smeća.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kao što sam i napisala sve te proizvode koristim često i mogu se naći u skoro svakom mom empty-u i meni nema svrhe svaki put pisati jedno te isto mišljenje, tako da je samo potrebno zaviriti u prijašnje postove i pročitati mišljenje. A opet u drugu ruku blog se može sastojati samo od slika :)

      Izbriši
    2. Slazem se sa Anonimnom, nemoj zamjeriti, ovo pisem kao konstruktivnu kritiku. Ja npr sve blogove pratim preko Blogfeednews-a i to preko mobotela jer navecer prije spavanja uhvatim malo vremena, pa mi je komplicirano traziti sve recenzije po blogu. Par osnovnih informacija o proizvodu, tvoje misljenje, eventualno cijena i to je to.Ovako zaista nema svrhe... Jos jednom, nemoj zamjeriti, svidja mi se tvoj blog,ovo je samo prijedlog ;)

      Ana Simcic

      Izbriši
  2. Pratim te inače i rado čitam, međutim ovaj post me razočarao. Zanimali su me tvoji dojmovi o ovim elseve stvarčicama, i što je ovo žuto baleino, a dobila sam samo slike prazne ambalaže.

    OdgovoriIzbriši
  3. Nažalost, slažem se sa svim prethodnim komentarima...uvijek sa radošću učitavam empties postove jer iz njih brzinom munje saznam informacije o mnogo proizvoda na jednom mjestu...što se samo slika tiče, radije onda ni njih nemoj stavljat i jednostavno preskoči empties postove! Iz svoje perspektive znam kako je teško napisat empties post i koliko tu posla ima, ali opet ako nešto objavljuješ, treba se oko toga i potruditi..
    Nadam se da ovo nećeš shvatiti kao uvredu jer mi nije namjera nikoga uvrijediti već čisto konstruktivnu kritiku koju možeš prihvatiti,a i ne moraš, na tebi je :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Dove tusiralice su super, obozavam ih i ja ih uvek potrosim brzinom svetlosti. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Totalno bespotreban post,sorry!Slike smeca bez ikakvih podataka,to me uopce ne zanima!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Svaka kritika i primjedba je dobro došla, dok god ne sadrži uvredljiv sadržaj
Hvala na posjeti i kometaru
Vaša chilly fashion

Popularni postovi s ovog bloga

DELIA COSMETICS