PROIZVODI KOJI SU ME RAZOČARALI ... 2

Hello,
evo mene hop hop :)
Ne znam što mi je gore, to što mi je vruće na 100 kvadrata, što mi je mali pravi divljak ili što ne uspijevam napisati niti jedan post koji zamislim.

Toliko sam postova vrtila u glavi, e sad ću pisati o ovome, onome, paf i prođu 2 mjeseca.



Danas je odluka pala da vam pišem o novim proizvodima koji su me razočarali, ili ti jednostavno mi nikako ne pašu.


  1. Loreal lak nijansa 224 Rose Ballet
Što se tiče ovog laka, nijansa mi je predivna isto tako i bočica, ali njegova postojanost je užasna. Govorim o mazanju bez baze i nadlaka, jedva izdrži 1 dan. Kako sam se već susretala da isti lak ali druge boje različito djeluju na nokat, tako vam govorim samo oo ovoj nijansi, možda druga drži puno bolje.





  1. Aura matte lip cream 623 Take the Crown
Obožavam Aurine tekuće ruževe i imam ih nekoliko, ali ova nijansa je živi očaj, toliko nejednako ostavlja trag, da što više ruža stavljam na usne to gore izgleda. Nisam još niti jednom uspjela napraviti da mi usne lijepo izgledaju s njim. Nijansa je nekako vodenastija nego ostale, jako lijepa boja, ali tekstura nula bodova.







  1. Deborah extraordinary 5in1 maskara nero black

Miris maskare mi se nikako ne sviđa, više mi smrdi da je pokvarena, što se tiče četkice ona je velika i sužava se na vrhu, ali ovakav tip četkica meni nikako ne odgovara. Sama tekstura maskare se čini ok, ali to je sve što mi se dopada kod nje.






  1. Essence mousse concealer 20 soft sand
Iskreno ja ne znam što bi sa ovim proizvodom, koliko mi se sviđa što je gust, kremast toliko je užasan na mome licu. Nikako ga ne mogu lijepo izblendati uvijek ostaju kao neke točkice, uvuče se u pore i sve grozno izgleda na licu. Jako mi se sviđa što je poput pjene ali to je sve.





  1. Catrice eyebrow pen graphic grace
  2. Loreal brow artist maker cool brunette

Ovo su dvije olovke za obrve koje su toliko različite, a opet jako iste. Zajedničko im je to što su masne i što se jako razmazuju po obrvama. Jedna ima na kraju kist, dok druga ima standardni kistić za obrve (valjak).
Catrice nijansa mi savršeno odgovara, ali ni slučajno ne smijem taknuti obrvu, odmah sam sva razmazana. Loreal mi nikako nije sjela, od nijanse, do završnog izgleda.









Toliko od mene u ovoj turi, da li su vas razočarali koji proizvodi sa moga popisa, imate li vi nešto preporučiti što trebam izbjegavati ?

Primjedbe

  1. Meni je bezveze Max Factor maskara False Lash Effect (zeleno pakovanje) ogromna četkica pa se zamažem a ne ostavlja ni upola dobar efekt kao Max Factor 2000 Calorie -osim toga bezveze mi je i essence all about mat tekuci korektor,jednostavno se ne može usporediti s Bourjois healty mix korektorom,kap Bourjois-a ispod očiju super posvijetli to područje,dok ovi Essence-ov korektor ne primjetim neku veliku razliku,pa cak ni kad nadogradim,eto trenutno mi sluzi bar kao baza za sjenilo😛

    OdgovoriIzbriši
  2. mene su razočarale Balea micelarne maramice-s lica dobro skidaju šminku ali s očiju očaj!

    OdgovoriIzbriši
  3. Volim ovakve postove :)) Ovaj Essence mus-puder meni ovako preko slike izgleda kao žbuka :/

    OdgovoriIzbriši
  4. Mousse mi je presmješan, mislila sam se uzeti ga ili ne, i sad mi je drago što nisam :) Zato me Aurin Matee Lip Cream iznenadio da nije dobar, a nijansa izgleda jako lijepo?! Tako sam uzela jednom od Evelina ultra shine lipgloss sa arganovim uljem, boja je nešto tamnija roza, međutim na usnama ko obično sjajilo, ni trunke boje, ali zato miriše - nenormalno dobro.

    OdgovoriIzbriši
  5. Mousse je i mene razočarao, ostavljao mi je nekakve grudice i neravnomjerno se nanosio... Pa sam ga pokušala koristiti za posvjetljivanje ispod obrva ali me je tako naljutilo sto ni za toga ne valja da sam ga frknula u smeće!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Svaka kritika i primjedba je dobro došla, dok god ne sadrži uvredljiv sadržaj
Hvala na posjeti i kometaru
Vaša chilly fashion

Popularni postovi s ovog bloga

DELIA COSMETICS