EMPTY ...

Stvarno nikad ne bi rekla da toliko mogu potrošiti u dva, tri mjeseca, ali ovog puta je to trajalo 5 mjeseci. Mislim da svatko tko ima brdo kozmetika kao i ja, misli da samo kupuje, a ništa ne troši :)
Kad ovako ostavljam sve te prazne bočice, sve sam više ponosnija na sebe, jer ipak ne skupljam samo zalihe, nego te zalihe nestaju.


Pa evo dragi moji, pošto ovoga puta imam stvarno dosta toga, jer čim ljeto svane, ja sve brže bolje počnem češće koristiti.

Pa krenimo sa silnim gelovima za tuširanje, o Avon gelovima sam vam već govorila i oni su u stalnoj mojoj postavi, Balea sam spominjala u svojoj jutarnjoj rutini,Palmolive smooth delight je jako kremasti i ima osličan miris. Cottage prvi put koristim i stvarno je odličan gel i planiram ga ponovno uzeti.Topfer nije ništa posebno i po meni bacanje novaca. L"Angelica argan je čisto savršenstvo, to je toliki gušt se tuširati sa tim gelom, da bi mogla ostati cijeli dan pod tušem, miris mi totalno odgovara. Mogu reći da su me ovi Cien ugodno iznenadili.








Muž se ne odvaja od HS  šampona, Schwarzkopf gliss kur winter repair mi je živi očaj, masti mi kosu doslovno odmah isti dan. Loreal elseve stalno koristim i uvijek neku vrstu imam u zalihama, nekako sam se naviknul na taj šampon. Afrodita fun-play kids savršeno miriši, ali je na kraju završio za pranje kistova, kosa mi bude jako oštra od njega, a sina svrbi glava od njega. Farmasi maska odlična, a miris je nešto savršeno.






Napokon sam dovršila dosta proizvoda za styling kose i shvatila da mi ne treba toliko proizvoda osim ulja.
O OGX mistu sam pisala, GOT2B sprej za zaštitu od topline, nije mi se pokazao kao nešto posebno, nisam uočila nikakvu promjenu kod peglanja kose. Balea slani sprej, mi je kao i svi ostali samo što je duplo jeftiniji nego neki drugi. Got2B primer za održavanje frizure, po meni je dosta ljepljiv i mastan, odličan mi je bio kad bi ga stavila na mokru kosu kao neku njegu i onda isprala, ali da ostane kosu jako zamasti. O ulju sam vam već pisala.






Listerine vodica od green tea, mi je njihova najgora, nikako mi ne odgovara, blaga je i ostaje čudan okus u ustima. Garnier mini miceralna, o njoj sam već pisala. Phyto šampon za volumen, trebao je biti za mini testiranje, ali našao se ovdje slučajno, odličan šampon i svakako planiram investirati u orginalno pakiranje.









Također sam vam pisala o balzamima, a možete vidjeti da imam dosta duplića





Avon planet spa maska za kosu je odlična, kosa je poslije mekana, svilena, lako se raščešljava, ostavlja blagi miris na kosi i ne masti je.
 O Avon ulju sam vam već pisala, a trenutno favorit među roll onima mi je Garnier 72h.






Becutan šampon mi je oštar za kosu, kosa je koma poslije pranja s njim i nikakva maska mi ne pomaže za obnovu, na kraju sam kistove prala s njim. Avon baby losion je jako lagan, brzo se upija. Nivea krema za lice je masna super za zimu, vjetar i ponovno je planiramo kupiti za hladnije dane.Konzum sapun od borovnice je blagi, jakog mirisa i odličan za djecu.







Borotalco sprej ne ostavlja bijele tragove, ugodnog je mirisa, ali mi je postao preblag i ne drži mi dovoljno na koži.Balea losion poslije depilacije mi nije nikako odgovarao, mene je koža pekla ako bi se namazala odmah, tako da sam ga potrošila jer sam ga mazala uvijek drugi dan, po meni ništa posebno, puno bolja je ona roza verzija. Muller krema za stopala je super masna, a brzo se upija, i možete odmah hodati bez straha da ćete poskliznuti se.



Nikel serum oko očiju mi nikako nije odgovarao, prevoden je ima čudan miris i dugo mu treba da se upije. Avon kremama sam pisala. Hipp krema je jako lagana, odlična za svaki dan, ugodnog mirisa i svakako ćemo se opet vratiti na nju kad potrošimo ostale.
Himalaya odlična univerzalna krema, za ispucalu kožu, ogrebotina i zatezanja kože.



Uriage dječja krema za sunčanje, lijepo se razmazuje, ne ostavlja bijele tragove, vodootporna je, niti ne izaziva nikakve reakcije. Biobaza ulje za tamnjenje mi se nije nikako svidjelo jer je narančaste boje, niti se lijepo razmazuje, inače ne volim proizvode za samotamnjenje, a ovaj sam dobila tako da sam ga morala isprobati. Biobaza za brzo tamnjenje mi je odlična, ali nije toliko brzo dobivanje boje s njom, ubrza ali ništa nije odmah, jedino što je dosta tekuće i sporo se upije. Afrodita marmelada jako ostavlja tragove po badiću tako da mi se zbog toga nije svidjela, ali boja se dobije odlična od nje.






Afrodita oliva bogata masna krema za lice koja se odmah upije, koristila sam je navečer i oduševljena sam s njom. Himalaya mi se nikako nije dopala, jako teško se razmazuje, zateže lice i imam osječaj da poslije nje treba nanesti kremu, čisti promašaj. Biobaza 360 za tijelo i lice je koristio dragi i savršeno mu je odgovarala, ima suhu kožu lica. LRP cicaplast univerzalna krema, kod ispucale kože, za usne, mogu je koristiti i djeca.Essence slatki badem krema za ruke mi se svidjela i privukla da isprobam i druge Essence kreme, odličnog je mirisa koji dugo traje na rukama, masna je ali se lagano upija.








Dr. Hauschka maska u prahu koja se pomješa sa vodom i služi za pročiščavanje kože, koža je na očigled čišča, nježnija i svijetlija, jako lijepo odradi svoj posao, i koža ostane mekana. Treaclemoon mlijeko za tijelo nije ništa posebno, uzela sam baš to mini pakiranje da imam kremu uvijek uz sebe, ali za moju kožu čisti promašaj.Essence flasteri za mitisere su odlični, lijepo sjedaju na nos i skinu dosta mitisera. Jedan od proizvoda koje uvijek moram imati kod sebe.Nivea intimo nikako mi ne odgovara.



Uriage miceralnoj uskoro tipkam, Vichy termalna voda mi je odlična za ljeto, Biobaza gel za umivanje od peršina mi ima katastrofa miris, ali odlično čisti lice, svi ostatci make upa odlaze u jednom potezu, jedino što je za mene prevoden.



O Essence maskarama sam vam već govorila



Catrice set za obrve mi nikako ne odgovara po bojama, a pošto dugo stoji završio je u smeću, Avon sprej za lice, baš dobro fixira make up i možete iti sigurni da po ovim vrućinama sve ostaje na svome mjestu, o Farmasi puderu uskoro tipkam.




Essence kremasti puder, mi je služio kao korektor, jer na cijelom licu nije funkcionirao, ostavljao mi je tragove, preslikavao se. Essence balzam za usne, je dosta mastan i koristila sam ga samo navečer, jer se razlijevao po usnama i ostavljao neku čudnu crvenu boju, WNW olovka za obrve također jako svijetla nijansa i ne odgovara mi, ali što se tiće same olovke dobra je.








I za kraj ima i parfema potrošenih
Avon Premiere luxe dugotrajan, čak ga i ja osjetim na sebi, dosta je intenzivan ,a opet lagan, možda je prejak za ove sparine.
Diesel fuel for life nije mi ništa posebno, Hypnose meni među najsavršenijim parfemima, dosta dugo traje na koži, i osjetim ga odmah ako ga netko nosi.



Proizvodi koji mi se nikako nisu svidjeli, ali sam ih uspijela potrošiti


Svijeća koja savršeno miriši i eterično ulje koje koristim di god stignem



Linkovi 



Primjedbe

  1. Ajme potrošila si stvarno hrpetinu proizvoda :D
    Ja sam voljela La Croa ulje za kosu, Essence olovke za usne, Biobaza gel, Avon intimni gel i ružinu vodicu, samo da spomenem neke od proizvoda :)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Svaka kritika i primjedba je dobro došla, dok god ne sadrži uvredljiv sadržaj
Hvala na posjeti i kometaru
Vaša chilly fashion

Popularni postovi s ovog bloga

DELIA COSMETICS