PROIZVODI ZA KOJE SAM ZABORAVILA DA IH IMAM

Dobar dan :)
Danas se zabavljam sa novom temom, a to su stvarčice koje sam totalno smetnula sa uma, odnosno tutnula ih negdje u ladicu i zaboravila da tamo negdje leže.




VS Pure Seduction mist (red plum-freesia)
Ovaj sprej za tijelo miriši božanstveno, sladak je i oni koji obožavaju slatke i jake mirise,zaljubit će se u ovaj mist. Mislim da sam ga koristila možda par puta i pospremila jer sam željela potrošiti sve otvorene i pri kraju sprejeve, ali onda se dogodilo to da sam skroz zaboravila na ovaj :)
Garnier eye make up remover 2in1
Neko sam vrijeme koristila vodootpornu maskaru i trebao mi je dobar odstranjivač, otkad je maskara potrošena tako i on stoji na polici i stoji. Davno je prošlo tih 6 mj roka valjanosti, tako da mislim da leti u koš za smeće. Šteta jer stvarno super skida šminku u jednom potezu.




Avon foot works luxury softening balm
Odličan balzam za stopala od lavande, dovoljna je jako mala količina, koristila sam ga samo prije spavanja jer noge budu dosta masne, nešto kao da ste ih namazali voskom, ali ujutro budu mekane poput baršuna. Ovu kremu sam zapostavila otkad sam rodila, jer jednostavno nisam mogla imati klizave noge po noći, kad sam se svako malo dizala iz kreveta.
Još uvijek dobro miriše i mislim da ću je iskoristiti do kraja, jer iskreno žao mi ju je baciti :)
Eveline 8in1
O ovome nail conditioneru sam pisala ovdje
i još uvijek mogu reći da mu nisam našla zamjenu. Smetnuo se negdje duboko na polici jer sam isprobavala druge proizvode za nokte i možete zamisliti kako sam se obradovala kad sam ga ugledala, jednostavno sam bila zaboravila da on postoji.




Catrice velvet finis concealer whit hyaluron 030 velvet Beige 
Catrice Liquid Camouflage hig coverage concealer 010 Porcellain
Ova dva korektora nisam nešto pretjerano koristila, kad god sam posegnula za njim nijansa mi nije pasala, tako da su tonuli sve dublje i dublje u ladicu. Sada kad ih gledam nije mi ni jasno zašto sam ih kupila jer nemam pojma šta da radim sa njima. Inače baš ne koristim korektore jer nemam vremena za neko "posebno" šminkanje.





Bourjois Air Mat 03 Beige clair
Ovaj puder mi je super za zimu, ali sam si uzela svijetliju nijansu i čekala da pobijelim kao sir što se nije dogodilo (ipak ne mogu biti toliko svijetla)tako da sam ga samo pospremila i zaboravila. Probat ću ga pomiješati sa tamnijom nijansom da ga iskoristim.
Essence bloom me up duo eyepencil
Ovo je još jedan proizvod koji sam uzela sa namjerom da koristim, ali se to dogodilo svega par puta. Jednostavno nisam tip od olovke za oči, onda kao budem ovu drugu stranu koristila za definiranje obrva, ali ništa ni od toga, puno bolje mi je staviti svjetlije sjenilo, nego masnu olovku.
Tako da mogu reći da je baš zaboravljen proizvod.





Essence lights of oriente blush 01 princess jasmine choice
Ajme meni koja je ovo divota, a bila zatrpana ispod hrpe drugih rumenila. Kad sam ga iskopala nisam se mogla prestati diviti kako lijepo izgleda. Sada žalim jer je baš ljetno rumenilo, a ljeto je na izmaku. Tamniji dio se može koristiti za konturiranje.
Mislim da ću ga početi koristiti i kao sjenilo, jer mu ne mogu odoljeti koliko je divno. Inače Oriente mi je bila među najljepšim Essence izdanjima i žao mi je jer sam uspjela ugrabiti samo ovo rumenilo.
Maybelline 70 rose madison blush
Isto kao i prethodno bilo je zatrpano i zaboravljeno. Predivna nijansa, ali već imam jako sličnu tako da nisam nešto posebno očarana što sam ga našla :)






Kada tako kopam po ladicama shvatim da imam jako puno kozmetike i da živim još tri života ne bi uspjela to sve potrošiti. Ali ljubav prema šminki je veća tako da se samo gomila i gomila hrpa, a oni stariji proizvodi tonu sve dublje i dublje u ladicu.


Kako vi stojite sa korištenjem kozmetike, uspijete li sve koristiti, ili imate proizvoda koje kupite, isprobate i pospremite jer je došao neki drugi na red?

Ne zaboravite, darivanje traje još par dana, pa ako niste još se stignete prijaviti ovdje

Primjedbe

  1. Trudim se da rotiram svoje proizvode svaki mesec tako da stignem sve da bar probam :) Prelepo mi je to Essence orient rumenilo, a zasto ti je to letnja nijansa? Ja bih ga i sad nosila :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Maybelline rumenilo mi je prekrasno, kao i essence (uopce se ne kuzi da sam blush frik) :D
    Steta za Catrice korektore, oba su mi izvrsna :D

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Svaka kritika i primjedba je dobro došla, dok god ne sadrži uvredljiv sadržaj
Hvala na posjeti i kometaru
Vaša chilly fashion

Popularni postovi s ovog bloga

DELIA COSMETICS