Empty #1



Hellou, hellou

Danas se rješavamo nekih praznih bočica koje su se nakupile.
Tu se svega našlo od proizvoda za nokte, kosu, dekorative i preparative.
Nisam htjela pisati post svako malo nego sam sačekala da mi se skupi preko desetak proizvoda pa da napišem post. Nema mi smisla da pišem o dva, tri proizvoda samo da bi imala više tagova Empty.



Pa krenimo sa prvim proizvodima. Ovo su dezići od moga dragoga, najviše voli roll-on-ove od Avona. Jeftini su, a ispunjavaju svoju zadaću. On radi i po 17 sati na dan i to teški fizički posao, i rijetko kad da dođe "bljak" doma. Tako da mislim da fenomenalno roll-on radi svoju zadaću. Što se tiče Playboy dezića njega ne koristi, nego je stigao kao poklon i potrošio ga, za njega nije imao ni riječi hvale ni pokude.



Aveo acetone obožavam, pogotovo ovaj Berry. Proizvod od 125 ml kojem je cijena nekih 5 kn je odlično  (Muller), a k tome savršeno skida lak i nokti miriše. Nema onaj smrad acetona nego pravi voćni bobičasti. Ako niste probali svakako preporučam. Avon krema od mrkve & suncokreta za lice miriši božanstveno. Nju je koristio moj dragi, i odlična mu je bila za njegovu jako osjetljivu kožu lica. Peeling za lice od marelice nije mi se niti malo dojmio. Maska od badema i vanilije lijepo miriše i daje licu glatkoću, mekanost i zdrav sjaj, svakako ću je opet uzeti. Maskara 2000 calorie je bila moj favorit, dok nisam otkrila neku jeftiniju i puno bolju. To je ujedno i bila moja prva maskara kad sam se počela šminkati u srednjoj, ali kao da im se sastav s godinama promijenio. 



Mislim da i ptice na grani znaju da obožavam Avonove pilinge za tijelo i to baš ovaj od jagode, kojeg nema tako često u katalogu. Miris je kao da jedete jagode sa šlagom. Piling je blag i uklanja sve mrtve stanice sa tijela, otkad njega koristim nema više one "prljavštine" kad se počnete guliti od preplanulosti. Balea gel za tuširanje Melon Tango je limitirano izdanje. Miris je ljetni. Koristim najviše Baleine proizvode za tuširanje jer mi ne isušuju kožu, imaju lijep miris , a nisu skupi.



Yves Rocher šampon za vitalnost i sjaj nije mi se nikako svidio. Kosa mi je već sutra dan bila jako masna,  zapetljavao mi je užasno kosu, a miris mi je nekako biljni. Schwarzkopf Gliss sprej za raščešljavanje je najsavršeniji proizvod koji postoji za moju kosu. Ovo je bilo ljubičasto pakovanje i svaki put uzmem drugo, niti sama ne znam koja mi je ovo bočica.
Loreal elseve ulje za bojanu kosu je super stvar za moje vrhove. Miris isto tako fenomenalan. Znala sam cijelu kosu namazati s uljem, prespavati pa sutra oprati, kosa bude svileno mekana. Svakako probajte ako niste.



Eto toliko o mojim potrošenim stvarčicama, nadam se da vam se svidjelo.
Da li ste vi probali koji od gore navedenih proizvoda i kako ste zadovoljni? 

Primjedbe

  1. volim Aveo acetone, pogotovo zeleni :D
    Melon Tango sam imala i obožavala
    Gliss sprej se super za kosu :D

    OdgovoriIzbriši
  2. trenutno koristim zeleni i nije mi nešto, ovaj je bolji :)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Svaka kritika i primjedba je dobro došla, dok god ne sadrži uvredljiv sadržaj
Hvala na posjeti i kometaru
Vaša chilly fashion

Popularni postovi s ovog bloga

DELIA COSMETICS