Essence


Lash Princess

Pozdrav dragi moji,
Danas tipkamo o jednoj maskari o kojoj nemam riječi sa kojom bi ju pohvalila. Riječ je o Essence maskari. Prekrasno crno pakovanje sa gumenim rozim detaljima. Namjenjena je dramatičnom volumenu trepavica. Dolazi u pakiranju od 12 ml, i mora se potrošiti unutar 6 mj.
Mislim da je cijena nekih 40-50 kn, nemojte me držati za riječ, kad sam je kupovala bila je u pakiranju sa tušem za oči.


Kod maskare mi se jako sviđa četkica, koja ima uže i šire dijelove i nekako je oblika banane. Lako se nanosi, a skida u jednom potezu, s njom vam se neće dogoditi da ćete ostati crni ispod očiju nakon skidanja. Najduže sam je nosila nekih 8,9 sati i nisam primjetila da se mrvi niti topi.



Evo kako je ispalo kod mene, inače imam dugačke, svijetle, ravne trepavice. Tako da meni treba maskara koja uvija, daje volumen i da mi pocrni trepavice. Prije mazanja nisam koristila uvijač niti sam ih poslije raščešljala, pa zanemarite što su neke sljepljene :)


Ovdje je sa jednim slojem, kao što vidite promjena je velika.


I za kraj, sa dva sloja. Da se raščešlja izgledale bi kao umjetne.


Evo još par slika, kako izgleda. Ja sam prezadovoljna kvalitetom. Najbitnije mi je kod maskare da se lagano skine, a ne da moram deset puta skidati po jednom oku.












Da li ste vi probale ovu maskaru i kako ste zadovoljne s njom ??

Primjedbe

  1. ova maskara ne košta niti 30 kuna (a što si mogla i sama izguglati), ako već ne znaš točnu cijenu (a ne vidim poantu u pisanju recenzije koja ne sadrži ni najosnovnije informacije poput cijene i mjesta gdje se dotični proizvod može kupiti), mogla si makar napisati kako je u rangu s ostalim essence maskarama od kojih ni jedna ne košta više od 30kn....
    inače maskaru i sama imam i zadovoljna sam njome, ali me smetaju ovakve nepotpune i aljkave recenzije

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tu se necu sloziti sa tobom da ne kosta niti 30kn, jer kod mene u gradu sve njihove maskare su preko 40kn. Nisam je mogla usporediti sa drugim Essence maskarama jer ih nisam niti probala. A sto se tice guglanja cijene nema svrhe jer kod mene cijena nigdje nije ista ili proizvod ima samo u jednoj drogeriji za kupiti, a I pricala sam o paketu sa tusem jer pojedinacno nije bilo za kupiti. Nadam se da ce te necija druga recenzija udovoljiti od rijeci do rijeci, jer gdje bi stigli da svima udovoljimo.

      Izbriši
  2. U Kozmu je ovaj vikend popust 40% na sav make up tako da se isplati ugrabiti ovu maskaru po jos nizoj cijeni. Probala sam ju i odusevila me.
    Recenzija me ostavila ravnodusnom zbog nepotpunih i netocnih informacija..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kod mene nema kozmo tako da nista od popusta, govorila sam koja je cijena maskare sa tusem jer nije bilo pojedinacno za kupiti

      Izbriši
  3. Moram si pokupiti tu maskaru..ako je u rangu ostalih,neće me ni ova razočarati.. ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam probala njihove druge maskare tako da neznam kakve su. Kozmo nema u mome gradu pa nista od popusta :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Imam ju i volim ju, odlična maskara, a još i povoljna :D Imaš jako lijepe oči i trepke :)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Svaka kritika i primjedba je dobro došla, dok god ne sadrži uvredljiv sadržaj
Hvala na posjeti i kometaru
Vaša chilly fashion

Popularni postovi s ovog bloga

DELIA COSMETICS