Šta to tamo tako fino miriši


Danas su na meniu vodice za tijelo, moram vam priznati da sam pravi ovisnik o njima. Koristim ih rano ujutro, poslije tuširanja, tokom dana i prije spavanja. Da ovo zvuči kao da se cijeli dan špricam s njima (tako nekako i je :) ).
u kolekciji ih imam stvarno jako puno, a za danas sam izdvojila par njih koje najčešće koristim.




Danas vam predstavljam one iz Avona i Fruttini.
Neki su u mlječnoj izvedbi, a neki u tekućoj 


                                         što imam dlakave ruke :)

Fruttini imaju predivan miris, koji dugo ostaje na robi i tijelu, Milky Orange ima mlječnu teksturu i predivan miris naranče, taj miris ne nemože opisati jednostavno ga morate pomirišati. Njega koristim kod jutarnjeg tuširanja samo jer dugo pruža osjećaj mlijeka na koži, sadrži vitamin B3 i B5. Cherry Vanilla sadrži bademovo ulje i vitamin B5. Njega većinom imam u torbi za plažu, jer me fino osvježi i zamiriši sve oko mene, vanilija se ne osjeti, sve preuzima trešnja. Coco Banana sadrži ekstrakt kokosa i vitamine B3 i B5, miris je pola - pola kad mirišite iz bočice, ali kod špricanja kokos preuzima sav miris. Ovu vodicu će voljeti oni koji su kao i ja ovisni o kokosu.
Bočice dolaze u flašici sa raspršivačem, 200 ml  i treba ih potrošiti u roku od 12 mjeseci.



Avon naturals spray parfume su vodice koje imaju odlike parfema, nekad ih znam staviti umjesto parfema jer pružaju sličan učinak. Dolaze u bočicama od 100 ml i moraju se potrošiti unutar 12 mjeseci. Spiced orange & ginger je po meni neka blaža Božićna verzija, miris lagano vuče na ginger keksiće. S njim moram biti pažljiva, jer ako ga našpricam jače onda me miris počne gušiti. Sugar plum & vanilla po meni isto Božićna vodica, miris je predivan i dosta jak, na prvu notu vlada slatka šljiva, onda lagano prelazi u vaniliju. Vanilla burbon vanilija miris, dosta jak, sladak, zagušlji kod jače primjene. Sve troje ima teksturu vode, moj savjet je da ne pretjerujete sa špricanjem jer su dosta jaki mirisi, koji bi vas mogli zagušiti ako špricate u zatvorenom prostoru. Apple Blossom je prekrasan svjež miris, koji vuče na slatki cvijet jabuke, meni među dražima za jutarnje špricanje, jer miris razbuđuje i daje poletnost.



Zadnja dva su u mlječnom izdanju i njih koristim isključivo poslije tuširanja kako bi se hidratizirala s nečim što fino miriši. Svoju ulogu hidratizacije kod mene baš i ne rade, možda nekome sa normalnom kožom i bi, ali meni sa suhom ne pomaže. Daje samo trenutni osjećaj ugode na koži, a poslije ostaje samo miris. Citrus Zing je jaki miris citrusnih voćki, u sebi sadrži shea butter. Garden of Eden isto sadrži shea butter, miris mi je nedefiniran, nešto između cvijeća, maslaca, proljeća. Nije jak, daje svježinu tijelu, uloga hidratizacije je malo veća od prethodnika, ali opet nedovoljna za moj tip kože.



Ovim mirisnim svijetom je zaražen i moj suprug, njegova rutina je postalo da čim izađe iz tuša uzima bočicu i šprica se, zato se nemojte začuditi ako kraj vas prođe muškarac koji miriši po slatkoj vaniliji ili cvijeću.

Da li vi volite mirisne vodice i kako ih koristite, koje su vam najdraže?

Primjedbe

  1. vidim da nisam jedina koja je ovisna o sprejevima za tijelo i koja ih ima više od deset :))) mmmmm,,, obožavam <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. weeee, pa kad je stvarno dobar proizvod i ne možeš fulati s njim, hoćeš na plaži, za svaki dan ili izlazak, ma gdje god špricaj :) samo mi je žao što nigdje ne mogu naći više od lavande koji je bio namjenjen i za špricanje po krevetu, baš te lijepo bio uspavao :D

      Izbriši
  2. Obožavam Fruttini Orange sprej! :D Losion nisam probala :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni sprejevi i losioni nemaju isti miris :/ neznam jel problem u mome nosu ili mojoj koži. Losion doslovno smrdi na meni :( dok gel za tuširanje miriši

      Izbriši
  3. zanima me dal koristiš parfeme?
    mislim dal im se miris ''tuče''sa ovim sprejevima?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. koristim ali samo na vratu, dok vodicu pošpricam na sve moguće strane osim vrata. Ako stavim parfem onda vodicu pošpricam bar 3 sata ranije, tako da se ona osjeti samo na koži i to ako ju prisloniš nosu, a parfem okolo tebe :) Još mi se nije dogodilo da imam 3 različita mirisa na sebi :)

      Izbriši
  4. Koja kolekcija! Jedino sam probala Avon sprej s vanilijom i... o, kako samo miriše :) Ljeti nikad ne koristim vaniliju, dok bi za vrijeme hladnijih dana trebala potrošiti ovo što je ostalo od prošle zime :)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Svaka kritika i primjedba je dobro došla, dok god ne sadrži uvredljiv sadržaj
Hvala na posjeti i kometaru
Vaša chilly fashion

Popularni postovi s ovog bloga

DELIA COSMETICS