Bacamo prazne bočice #5


Ne mogu vjerovati da je na red došao još jedan "prazan" post, nekako se ta moja košarica brzo puni ili mi vrijeme leti kao ludo :)

Kao i obično svega se tu našlo i od dragoga i mene, pa najbolje da krenemo




Za početak tu su neki testeri (proizvodi iz vrećice), Nuxe ulje već dugo želim probati i dobila sam ovaj mali primjerak 4ml i oduševila se (ali nikako na kosu stavljati-zamasti mi je do bola). La Croa maska je odlična stvar 25 ml mislim oko 15 kn imala sam za 3 nanošenja, kosa bude mekana i obnovljena, moje preporuke. Maska za lice od badema, dolazi iz 2 dijela, drugi je u smeću završio :) predivan miris, koža je glatka, mekana.



Avon gel za tuširanje već sam sve rekla o njima, Nivea baš pravi osvježavajući, za ovaj Dove sam mislila da ću biti oduševljena, kad ono ostala sam ravnodušna, samo mi se miris svidio, koža mi je poslije njega bila nekako jako zategnuta ali jako čist osjećaj ostavlja, tako da pistaciju više ne uzimam.



Johnsons baby šampon prvo sam uzela za pranje kistova, ali ponestalo mi je moga i ostavila sam ga za kosu, jer mi savršeno odgovara, ne petlja, masti, a super miriši.
Avon regenerator sa 5 ulja, odličan, dovoljno ga je jako malo, a kosu skroz obnovi.
Somersets ulje za depilaciju, odlična stvar, dlačice sporo rastu, koža je mekana , ne treba nikakva krema poslije brijanja. Jedino što britvice se jako troše, jer se dlačice nabiju i mora se uzeti nova.



Cien tekući sapun-bazga, ma savršen sapun, ne isušuje ruke, dugo ostavlja miris na rukama a cijena je nekih 6 kuna 500 ml.
Nivea plava krema ja ju ne volim jer mi je premasna, ali zato mom dragom savršeno odgovara, jer je sav suh hehehe.
Avon vanilla body, ajme taj miris :) više volim losione jer se brzo  upiju, ovo je više pogodno ako ćete čekati goli nekih pola sata da se upije :)



Denim dezić, joj kako mi lijepo miriši, naravno ja sam ga izabirala za dragoga ipak ga ja šnjofam okolo :)
Garnier miceralna odlična, mislim da je suviše pričati, meni odmah poslije Bioderme.
Syoss  fluid za deblju kosu, nemam pojma zašto sam ga uzela jer iovako ima debelu, gustu kosu, obavlja svoj posao jako dobro, daje kosi push-up efekt.
Avon papaja losion za stopala, idealan za ljetne dane, hladi i njeguje stopala, dovoljna je jako mala količina, preko zime ga ne koristim.



Nivea powder touch miris me oduševio, ali samo to, nemam pojma koja je fora kod njihovih dezića, ali uvijek nakon par dana korištenja on se usmrdi i promjeni miris, da li vi imate taj problem?
Rexona moj najdraži i o njemu sam već pisala ovdje.
Avon mužek obožava sve njihove roll-one, jako dugo drže, mirišu, štite od znoja i ne ostavljaju tragove po majici. .
Mali Axe koji se ponaša kao veliki, u ovoj bočici od 35 ml kao da ima 250 ml, odlično miriši i štiti.



Penaten ulje odlično, koža je mekana, nema iritacija i poslije mi nije potreban nikakav losion, što nije slučaj kod nekih ulja.
Sanosan baby zaštitna krema, meni nešta kao Bepantol, odlična za suhu i oštećenu kožu, ja je koristima na trbuhu sad u trudnoći, nestao mi je svrab od rastezanja kože i lijepo se trbuh sjaji :)
Oh so heavenly mum ulje za trudnice, isto jako dobro i mirišljavo ulje, brzo se upija ne ostavlja mastan trag.



O Yves Rocher kremi sam pisala tu
Bigood serum sam isto predstavila ovdje.
Avon genics tretman za oko očiju, 15 ml jako gusta krema, koja se meni jako sporo upija, koristila sam samo navečer i da budem iskrena nisam primijetila nikakve promjene oko očiju.



Sun dance  kids stick 50+ sam koristila kao balzam za usne, laktove, za ostalo mi je bio pretvrd za razmazivanje, ništa posebno, više volim mlijeka i ulja.
Burts bees od grejpa, koristila prije spavanja, miris i njegovanje odlični, ali mi je cijena od 40 kn puno za nešto što jako brzo potrošim ;)
Balea sweet lady od cimeta miris predobar, ali njega je jako kratka na mojim suhim usnama, ako stavim malo više onda me usna počne peći.
Baby  lips intense care pisala ovdje.
Revlon puder 220 natural beige meni među najdražim puderima, taman sam ga potrošila jer mi je ova nijansa sad postala jako svijetla :)
Essence zelena lash princess jedino mi je četkica bolja nego kod roze, ostavlja mi tragove ispod očiju i trusi se, roza je puno bolja.
Pupa jeansn roses blush duo, miriši po vaniliji, posudicu si ostavljam kao ogledalo, preslatka mi je. Što se tiče rumenila nježno je na licu, više mi je koristilo kao bronzer jer je boja bila nekako smeđe-narančasta, dugo traje i lijepo se blenda, ima jako sitne šljokice po sebi.



Bourjois glamour lovely slatki, ali malo jači parfem, idealan mi je bio za hladnije dane.
Oriflame amber elixir  damski parfem po meni, miris je jak onako me nekako na baku podsjeća, isto idealan za hladnije dane, mislim da je za ljeto dosta težak.
Fm od ljubičice, ovaj miris je za mene prejak, iako obožavam miris ljubičice ovo mi je preteško, dok moj dragi ga obožava, treba ga jako, jako malo, isto idealan za zimu, ili u minimalnim količinama za ljeto, doslovno jedan špric.
Skupljam bočice od parfema i imam ih preko 100, zato u svakome ostavim malo, da se podsjetim kako je mirisao :)




Da li ste vi potrošili nešto kao i ja?
:)

Primjedbe

  1. gde si kupila somersets ulje? trazim ga vec dugo i nigde ga ne nalazim :( veliki pozdrav! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. u Dm-u oko 22 kn je mislim, tamo di je sve za brijanje :) pozdrav

      Izbriši
    2. kad god sam pogledala nije ga bilo :D videću opet :) hvala ti :)

      Izbriši
  2. Ajme koliko proizvoda, bogme ste bili vrijedni. ;) Od ove tvoje hrpice koristila sam samo baby lips, Essence maskaru i Oriflame amber elixir, sažem se da je malo teži, al idealan za zimske dane. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. sve mi je nešto pri kraju pa se skupi proizvoda, ali nikako da šminku brže trošim :)
    istina parfem bi bio sada baš zagušljiv, na vrijeme je nestao :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Potrošila sam i ja ovu Dove tuširalicu, meni je super :D

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Svaka kritika i primjedba je dobro došla, dok god ne sadrži uvredljiv sadržaj
Hvala na posjeti i kometaru
Vaša chilly fashion

Popularni postovi s ovog bloga

DELIA COSMETICS