NIVEA..

COCOA INDULGING
body milk


Nivea proizvode volim još od malena, ali zanimljivo da me nikad nije privlačila obična krema, ona u plavoj limenki, možda jer mi izgleda jako, jako masno :)

Kako mi je koža tijela izrazito suha, još tome i pridonosi tvrda voda, stalno muku mučim sa hidratizacijom.
Isprobala sam stvarno puno losiona, mlijeka, maslaca, ali sve je bio momentalni efekt ugode. Nisam isprobavala skupe proizvode jer nekako ne želim dati puno para, a i u drugu ruku za te pare kupim nešto "važnije" i potrebnije.

Niveino mlijeko obogaćeno je prirodnim kakao maslacem i vitaminom E. Dolazi u pakiranju od 250 ml, a cijena je oko 30 kuna, zavisi od prodajnog mjesta. Rok je 12 mjeseci od otvaranja.
Brzo se upija i na koži ostavlja svilenkasti trag.
Koža cijeli dan miriši na kakao, meni je miris predivan i to je što me prvo privuklo proizvodu. 

Ovo mi je druga bočica, što je dokaz da mi se stvarno svidjelo, jer kod mene je rijetko da mlijeko za tijelo kupim dva puta isto :)

Prvi rezultati su mi se primijetili već nakon pet dana svakodnevnog korištenja, koža me više nije svrbila, bila je lijepo sjajna ali ne masna i mekana na dodir.

Ako se borite sa istim problemom kao i ja, svakako probajte ovo mlijeko jer ćete vidjeti promjenu.

Da li ste već probali mlijeko i koji su vaši utisci?

Slike:





Primjedbe

  1. Obozavam Niveu, ovo mlijeko nisam jos probala, samo sam ga mirisala i predivno je.. koritim ono plavo obicno i zadovoljna sam, ali i ovo me privlaci :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Volim Nivein miris, iako sastav njihovih proizvoda nije idealan lako prelazim preko toga samo zbog te puderaste arome, trenutno uživam u ulju za tijelo i savršeno mi odgovara :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam od onih koji ne čitaju sastav, nego jednostavno isprobavam što paše koži,a što ne :) imala sam i ja ulje i super mi je bilo

      Izbriši
  3. Joj, ja već više od 10 godina ne koristim Niveine proizvode, imala sam baš hrpu negativnih reakcija na nju tako da je zaobilazim u širokom krugu. No, drago mi je što si pronašla proizvod koji zadovoljava tvoje potrebe kože :). Od losiona za tijelo najviše volim Bioderma Atoderm kremu koja je izuzetno hranjiva, ne izaziva mi nikakve iritacije, a i pakiranje s pumpicom je baš praktično.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidiš kod mene je obrnuto, koristila sam Biodermu i nije mi pasala ni za lice ni tijelo, jedino što mi je odlično bilo je njihova miceralna zelena :)

      Izbriši

Objavi komentar

Svaka kritika i primjedba je dobro došla, dok god ne sadrži uvredljiv sadržaj
Hvala na posjeti i kometaru
Vaša chilly fashion

Popularni postovi s ovog bloga

DELIA COSMETICS